i sve o aforizmu

 

Sadržaj

 
Zašto aforizmi?
Biblioteka
Ekskluzivno
Prevodi
U poseti kod...
Sećanje na...
Vaša strana
Počasni gost
Novo
 

 

 

 Informacije

 

Promocije, prikazi, nagrade...


PREDSTAVLJANJE KNJIGA AFORIZAMA ZA DECU ALEKSANDRA ČOTRIĆA

Prvo predstavljanje u Beogradu knjiga aforizama za decu "Dečja posla" i "Svojeglava knjiga" Aleksandra Čotrića biće održano u sredu, 2. februara s početkom u 18 časova u Ustanovi kulture "Vuk Karadžić" u Bulevaru Kralja Aleksandra 77a.

Ove knjige objavljene su u jesen prošle godine u izdanju "Aurore" i namenjene su osnovnoškolskom uzrastu. Recenzenti su Milovan Vitezović i Rade Jovanovića, a knjige je ilustrovao Mladen Oljača.

O knjizi će govoriti književnici Milovan Vitezović, Miodrag Jakšić, Andrej Mariokov i autor.

Na promociji će svoje aforizme za decu govoriti i autori (Mitar Mitrović, Vaska Jukić Marjanović, Savo Martinović, Ranko Guzina, Dušan Starčević, Dejan Pataković, Rastko Zakić, Dragutin Minić Karlo, Srba Pavlović, Vitomir Teofilović, Milan Beštić, Aleksandar Baljak, Zoran T. Popović, Dejan Milojević, Vesna Denčić, Slobodan Simić, Bojan Ljubenović, Srđan Dinčić i drugi), koji će biti zastupljeni u antologiji aforizama za decu koju je Aleksandar Čotrić priredio i koja će uskoro biti objavljena.


nazad

 

Napomena: Svi prezentovani radovi vlasništvo su ovog sajta, i mogu se koristiti samo u privatne svrhe. Svako javno publikovanje bez navođenja izvora informacija, i imena autora preuzetog priloga, podleže zakonu o kršenju autorskih prava.


 Optimizovano za IE 800x600

Vesna Dencic