i sve o aforizmu

 

Sadržaj

 
Zašto aforizmi?
Biblioteka
Ekskluzivno
Prevodi
U poseti kod...
Sećanje na...
Vaša strana
Počasni gost
Novo
 

 

 

 Informacije

 

Promocije, prikazi, nagrade...


Aleksandar Čotrić pobednik
knjižvnog konkursa u Kačarevu

Kačarevo, 1. april - Satiričar iz Beograda Aleksandar Čotrić pobednik je književnog konkursa za seriju aforizama na temu "Slanina", koji je raspisao Turistički klub "Slaninijada" iz Kačareva.

Žiri u sastavu Nenad Šaletić, Vladimir Stoicov i Zoran T. Popović, iz­me­đu više stotina prispelih aforizama, danas je odredio laureata kojem će pripasti plaketa i novčani iznos nagrade.

Priznanje će Aleksandru Čotriću biti uručeno u aprilu ove godine u Kačarevu, u svečanoj sali Mesne zajednice.

Konkurs koji je ove godine prvi put organizovan, bio je otvoren od 10. februara do 10. marta, a iz Turističkog kluba u Kačarevu su najavili da će postati tradicionalan.

Kačarevo je mesto u okolini Pančeva u kojem se dvadeset tri godine održava turističko-privredna manifestacija "Slaninijada". Ove godine, tokom četiri dana održavanja manifestacije, Kačarevo je posetilo oko 90 hiljada gostiju.

ŽIRI KNjIŽEVNOG KONKURSA
"SLANINIJADA" KAČAREVO
 


nazad

 

Napomena: Svi prezentovani radovi vlasništvo su ovog sajta, i mogu se koristiti samo u privatne svrhe. Svako javno publikovanje bez navođenja izvora informacija, i imena autora preuzetog priloga, podleže zakonu o kršenju autorskih prava.


 Optimizovano za IE 800x600

Vesna Dencic