i sve o aforizmu

 

Sadržaj

 
Zašto aforizmi?
Biblioteka
Ekskluzivno
Prevodi
U poseti kod...
Sećanje na...
Vaša strana
Počasni gost
Novo
 

 

 

 Informacije

 

Promocije, prikazi, nagrade...


Aforističari na Mikser Festivalu

Na trećem Mikser Festivalu (www.mikser.rs), koji se od 25. do 29. maja održava u Beogradu, prve večeri učestvovaće članovi Beogradskog aforističarskog kruga i njihovi gosti (Aleksandar Baljak, Slobodan Simić, Vitomir Teofilović, Dušan Puača, Bojan Ljubenović, Aleksandar Čotrić, Dragutin Minić Karlo, Savo Martinović, Bane Jovanović, Đorđe Otašević, Vesna Denčić, Dejan Milojević, Nenad Vučetić, Miodrag Stošić, Milovan Vitezović, Dejan Pataković, Zoran T. Popović, Rastko Zakić, Milan Beštić, Ranko Guzina, Srđan Dinčić i drugi). Program će režirati i voditi Boris Mitić.

Festival se održava u industrijskoj zoni Beograda, u kompleksima Žitomlina na obali Dunava na donjem Dorćolu. Ulaz za sve programe je besplatan, a ove godine se na Mikser Festivalu očekuje više od 80 000 posetilaca iz zemlje i regiona.

Ovogodišnji “Mikser“ festival otvoriće 25. maja doajen jugoslovenske šansone, Arsen Dedić uz klavirsku pratnju sina Matije Dedića, saopštili su organizatori.

Festival je prvi put održan pre dve godine i okupio je 50 partnera iz preduzeća i organizacija, na njemu se predstavilo više od 1.000 učesnika i privukao je 40.000 posetilaca i 400 novinara.

U okviru Festivala publici su ponuđene na uvid razne discipline: dizajn, arhitektura, vizuelne i dramske umetnosti, tehnologija, ekologija, poslovanje, mediji, muzika, film itd.


nazad

 

Napomena: Svi prezentovani radovi vlasništvo su ovog sajta, i mogu se koristiti samo u privatne svrhe. Svako javno publikovanje bez navođenja izvora informacija, i imena autora preuzetog priloga, podleže zakonu o kršenju autorskih prava.


 Optimizovano za IE 800x600

Vesna Dencic