i sve o aforizmu

 

Sadržaj

 
Zašto aforizmi?
Biblioteka
Ekskluzivno
Prevodi
U poseti kod...
Sećanje na...
Vaša strana
Počasni gost
Novo
 

 

 

 Informacije

 

Promocije, prikazi, nagrade...


Poziv na saradnju urednika "Ošišanog ježa" Duška M. Petrovića

Duško M. Petrović, ugledni srpski pisac i dugogodišnji glavni urednik "Ježa", a od nedavno urednik internet portala "Ošišanog ježa", čiji je izdavač Udruženje novinara Srbije, poziva satiričare i karikaturiste na saradnju sa elektronskim izdanjem najstarijeg srpskog lista za humor i satiru koji se može čitati na adresi: www.osisanijez.uns.rs

Elektronsko izdanje "Ošišanog ježa" želi da okupi autore koji pišu pesme, priče, aforizme i druge književne forme, crtaju karikature, izrađuju fotomontaže i sve ostalo što je satirično i duhovito.

Kao i kod ostalih elektronskih izdanja, honorara, nažalost, neće biti, ali, kako ističe urednik Duško M. Petrović, ono što bude izabrano kao najbolje iz "Ošišanog ježa" u ovoj godini, sa biografsko-bibliografskim podacima svih saradnika, biće objavljeno u štampanom izdanju koje će se pojaviti uoči nove godine.

Prilozi se šalju na adresu: osisanijezz@gmail.com


nazad

 

Napomena: Svi prezentovani radovi vlasništvo su ovog sajta, i mogu se koristiti samo u privatne svrhe. Svako javno publikovanje bez navođenja izvora informacija, i imena autora preuzetog priloga, podleže zakonu o kršenju autorskih prava.


 Optimizovano za IE 800x600

Vesna Dencic