i sve o aforizmu

 

Sadržaj

 
Zašto aforizmi?
Biblioteka
Ekskluzivno
Prevodi
U poseti kod...
Sećanje na...
Vaša strana
Počasni gost
Novo
 

 

 

 Informacije

 

Promocije, prikazi, nagrade...


Satira fest 6. oktobra

Organizacioni odbor međunarodnog festivala satire "Satira fest 2011" obaveštava učesnike, predstavnike medija i posetioce da će ova manifestacija biti održana u četvrtak, 6. oktobra 2011. godine, s početkom u 19 časova u svečanoj sali Gradske opštine Stari grad, Makedonska 42 u Beogradu.

Do ranijeg održavanja devetog okupljanja najboljih satiričara regiona dolazi zbog odigravanja kvalifikacione fudbalske utakmice za Evropsko prvenstvo 2012. godine između Srbije i Italije 7. oktobra, kada je "Satira fest" bio prvobitno planiran.

"Satira fest", deveti po redu, biće u znaku Vladimira Bulatovića Viba, od čijeg rođenja je proteklo osamdeset godina. Zato je moto ovogodišnje manifestacije "Vi(b) i mi", a o ovom značjnom srpskom satiričaru govoriće satiričar, novinar i publicista Bane Jovanović.

Na "Satira festu" će biti predstavljen i zbornik tekstova svih autora sa prethodna tri festivala. Autori najboljeg aforizma, pesme i priče dobiće nagrade festivala, a Beogradski aforističarski krug dodeliće i priznanja "Zlatni krug" i Specijalne plakete autorima, manifestacijama i medijima koji su proteklih decenija i godina afirmisali i popularizovali satirično stvaralaštvo.

BEOGRADSKI AFORISTIČARSKI KRUG


nazad

 

Napomena: Svi prezentovani radovi vlasništvo su ovog sajta, i mogu se koristiti samo u privatne svrhe. Svako javno publikovanje bez navođenja izvora informacija, i imena autora preuzetog priloga, podleže zakonu o kršenju autorskih prava.


 Optimizovano za IE 800x600

Vesna Dencic