i sve o aforizmu

 

Sadržaj

 
Zašto aforizmi?
Biblioteka
Ekskluzivno
Prevodi
U poseti kod...
Sećanje na...
Vaša strana
Počasni gost
Novo
 

 

 

 Informacije

 

Promocije, prikazi, nagrade...


"Smejada" - 2. festival komičnog i kritičnog

U Banjaluci će 1. aprila 2010. godine u zgradi Kulturnog centra Banski Dvor – sala Vijećnice, biti održan drugi po redu Festival komičnog i kritičnog "Smejada".

Organizatori su Udruženje ljubitelja humora, satire i karikature "Tale" i časopis za satiru, humor i karikaturu "Nosorog".

Na ovogodišnjem festivalu će učestvovati: Bojan Bogdanović (Zenica), Ekrem Macić (Konjic), Vladica Milenković (Paraćin, Srbija), Jovo Nikolić (Koraj), Živko Đuza (Mrkonjić Grad), Milad Obrenović (Rogatica), Zoran Grulić i Goran Vuković (Prnjavor), Gojko Mandić, Ernest Bučinski, Živko Vujić i Drago Vrućinić (iz Banjaluke).

Umjetnički upravnik i izvršni producent festivala je Goran Kljajić, a program će voditi Miladin Berić, predsjednik udruženja "Tale" i glavni i odgovorni urednik časopisa "Nosorog". O najboljima će odlučivati žiri u sastavu: Slobodan Janković, Mihajlo Orlović i Darko Samardžić.

Program festivala počinje u 19 časova.


nazad

 

Napomena: Svi prezentovani radovi vlasništvo su ovog sajta, i mogu se koristiti samo u privatne svrhe. Svako javno publikovanje bez navođenja izvora informacija, i imena autora preuzetog priloga, podleže zakonu o kršenju autorskih prava.


 Optimizovano za IE 800x600

Vesna Dencic