i sve o aforizmu

 

Sadržaj

 
Zašto aforizmi?
Biblioteka
Ekskluzivno
Prevodi
U poseti kod...
Sećanje na...
Vaša strana
Počasni gost
Novo
 

 

 

 Informacije

 

Promocije, prikazi, nagrade...


Jubilarni dani humora i satire

Završna manifestacija jubilarnih XXV Dana humora i satire „Vuko Bezarević“ u Pljevljima ove godine biće održana u subotu, 25. juna od 20 časova, uz učešće najboljih satiričara iz regiona.

Organizator tradicionalne smotre humorističkog i satiričarskog stvaralaštva, karikatura, kao i glumačkih ostvarenja je Skupština opštine Pljevlja, odnosno Sekretarijat za društvene delatnosti, na čijem čelu je sekretar Dragan Paldrmić.

Na najznačajnijem festivalu humora i satire na Balkanu dodeljuju se nagrade „Tipar“ za humorističko - satirično delo iz prethodne i tekuće godine objavljeno na prostoru bivše Jugoslavije kao godišnja nagrada i u posebnim prilikama kao nagrada za životno delo; nagrada ,,Vuko Bezarević“ za satiričnu priču i nagrada za karikaturu ,,Risto Pejatović“, koja se dodeljuje autorima sa prostora bivše države.

A.Č.


nazad

 

Napomena: Svi prezentovani radovi vlasništvo su ovog sajta, i mogu se koristiti samo u privatne svrhe. Svako javno publikovanje bez navođenja izvora informacija, i imena autora preuzetog priloga, podleže zakonu o kršenju autorskih prava.


 Optimizovano za IE 800x600

Vesna Dencic