i sve o aforizmu

 

Sadržaj

 
Zašto aforizmi?
Biblioteka
Ekskluzivno
Prevodi
U poseti kod...
Sećanje na...
Vaša strana
Počasni gost
Novo
 

 

 

 Sećanje na...

 

Biografija


Rade Petković
1960 -2001

Njegovo drugo JA o njegovom prvom JA

Zvanično školovanje počinje osnovnom školom koju je u više navrata napuštao. Bilo je nekih koji su smatrali da je mora završiti pa su ga silom privodili. Završnu godinu školovanja jedva je položio mada je svih prethodnih godina bio odličan. I fakultet je napustio, naravno. Tako da nije ometen u razvoju. Profesorima se obraćao neugodnim pitanjima. Neki su se ljutili a neki su bili zainteresovani. Imao je niz predavanja autoritetima, afirmativne recenzije i elaborat eksperimenta. Radove nije objavljivao (mada je bilo inicijativa) ali kako sada smatra radove okončanim, ponudiće ih na objavljivanje.

Trenutno se oseća kao bokser u top formi pa stoga traži menadžera i izazivače.

Još neki detalji

Usput se bavio satirom. Ušao je u ozbiljne antologije mada sriče dok čita. Penzionisan je kao podoficir nakon druge godine radnog staža da ne bi smetao drugima dok rade. U sukobu je sa režimom otkad zna za sebe pa u tim sukobima ponekad nije znao za sebe. Misli da ima toliko energije da može da reši energetsku krizu.

_______________________
Biografija preuzeta sa sajta http://www.infotim.co.yu/izumi/indexs.php

In memoriam / Biografija / Izbor aforizama / Posthumno


nazad

 

Napomena: Svi prezentovani radovi vlasništvo su ovog sajta, i mogu se koristiti samo u privatne svrhe. Svako javno publikovanje bez navođenja izvora informacija, i imena autora preuzetog priloga, podleže zakonu o kršenju autorskih prava.


 Optimizovano za IE 800x600

Vesna Dencic