Saša Dimitrijević
Online dijeta - Momir Vasić
Saša Dimitrijević
tosha1
Otas-jahac
Divac-kiselo-voce
Miloradovic-munja
Custom dimensions 712x360 px
stefan
Custom dimensions 712x360 px
Custom dimensions 712x360 px(1)
goran-celicanin
shop
Jordan
sasha (1)
previous arrow
next arrow
tosha1
Otas-jahac
Divac-kiselo-voce
Miloradovic-munja
Custom dimensions 712x360 px
stefan
Custom dimensions 712x360 px
Custom dimensions 712x360 px(1)
goran-celicanin
shop
Jordan
sasha (1)
previous arrow
next arrow
Shadow

Slobodan Simić – Hapšenje

Ministar policije je ušao kod Predsednika koji ga je nestrpljivo čekao.
– Pa dobro gde si ti više!? Čekam te da mi hitno objasniš šta se to juče dešavalo! Ja shvatam da je mafija vrlo i jaka , uostalom ja sam lično i pričao o borbi protiv mafije, ali mi ipak nije jasno.. Zar je morala da bude angažovana i vojska prilikom hapšenja mafije?! Po bogu brate!
Ministar policije je kao i obično stajao u stavu mirno i gledao u pod.
– Šefe, naravno da ste Vi najavili borbu protiv mafije i lično ste rekli da je mafija izuzetno jaka..Ali verujte mi ovog puta nam je bila neophodno potrebna i vojska..
– Meni ništa nije jasno! Zar pored tolike naše policije i tolike njene opreme i obuke da ne možete jednu običnu razbojničku bandu da lako pohapsite..Nego mora da se dovlači vojska sa sve dugim cevima! Pa šta su ti kriminalci..nekakva specijalna jedinica?!
– Ma šefe oni su sitna riba- ponovo je progovrio Ministar policije.- Nego je bio problem..u policijskim legitimacijama..
– Ama kakvim policijskim legitimacijama!- prodrao se Predsednik.-Nemoj me više zamajavati nego govori šta se tačno juče desilo prilikom hapšenja!?
– Pa..meni se komandir akcije juče javio sa terena- počeo je da priča Ministar.- I obavestio me da imaju problem..sa policijskim legitimacijama. Kad je hapšenje počelo…u toj kriminalnoj grupi…svi su kod sebe imali policijske legitimacije. I sad..nastala je izvesna zabuna..s obzirom da su ih hapsili policajci u civilu..Pa se u jednom trenutku više nije znalo..ko je ko..
– Ama otkud mafiji policijske legitimacije leba ti? – čudio se Predsednik.
– Pa, šefe..kako da kažem- Ministru je bilo neprijatno.- Izgleda da smo im..svojevremeno mi dali..onda kad su bili angažovani oko nekih naših ..poslića..
– Bože me sačuvaj!- čudio se Predsednik.- Zar je bilo neophodno da im dajate policijske legitimacije? I ako ste im već dali..što im bre ne uzeste kad su završili taj..poslić!?
– Tu je nastao propust- priznao je Minsitar policije.- Neko je mislio da će nam..možda opet trebati..Uglavnom, kad sam dobio informaciju da se ne zna ko je ko..ja sam hitno pozvao vojsku, oni su ih sve zajedno opkolili… I sve pohapsili. Trenutno radimo identifikaciju… Pozvali smo Micu iz računovodstva, koja daje plate policiji.. Ona treba da prepozna naše zaposlene..Njih ćemo onda da oslobodimo…A oni što ostanu biće..mafija!
Predsednik je iznenada prišao sasvim blizu Ministra policije i pružio mu ruku.
– Čestitam! Odlično obavljena akcija u izuzetno teškim okolnostima ! I molim te..da ne zaboravim..obavezno nagradi tu Micu sa 50% od plate..