Saša Dimitrijević
Online dijeta - Momir Vasić
Saša Dimitrijević
tosha1
Otas-jahac
Divac-kiselo-voce
Miloradovic-munja
Custom dimensions 712x360 px
stefan
Custom dimensions 712x360 px
Custom dimensions 712x360 px(1)
goran-celicanin
shop
Jordan
sasha (1)
previous arrow
next arrow
tosha1
Otas-jahac
Divac-kiselo-voce
Miloradovic-munja
Custom dimensions 712x360 px
stefan
Custom dimensions 712x360 px
Custom dimensions 712x360 px(1)
goran-celicanin
shop
Jordan
sasha (1)
previous arrow
next arrow
Shadow

Konstruktivna kritika – Slobodan Simić

Poštovani Predsedniče,
Mi, srpski lopovi, odluči smo da ti se obratimo povodom ovih nemilih dogadjaja oko kradje na poslednjim izborima. Bez obzira što smo svi mi listom i članovi tvoje stranke još od osnivanja , nije nam namera da u sve ovo mešamo nekakvu politiku, već želimo isključivo da ti se obratimo kao našem vodji sa nekoliko dobronamernih profesionanih saveta.
Dragi kolega, trebalo je da pre svega obaviš konskulatcije sa nama, jer plan je najvažniji kod bilo koje kradje. Najvažnije naše pravilo je da kada kradeš ne sme niko da te vidi. Ni tebe ni tvoje saučesnike. A šta si ti uradio? Dovezao si nekakve lažne glasače u autobusima koji se uopšte nisu krili, niti su maske po propisu stavili, i koje su se čak i snimili kako učestvuju u kradji i stavljali na društvene mreže, pa su to onda mogu svi da ih vide. Ne radi se to tako kolega. To je trebalo neprimetno, da dodju, na primer, vozovima, izmešani sa ostalim narodom, a ne autobusi sa stranim tablicama, da je jasno i najvećem debilu. Zatim kad se podmićuje ne sme niko da o tome priča.
A ti tvoji što su dobili pare da glasaju za tebe rastrubili na sva zvona da su plaćeni, čak su i izjave uživo dali za televizije. Pa ne ide to tako, to se tutne u džep, ne maše se time okolo, i probere se kome daješ, ne možeš podmićivati svaku budalu koja će o tome pričati.
I na kraju glavna greška. Kad te uhvate u kradji i imaju dokaze, tada se odmah prizna krivica. Ljudski je grešiti, svakom može da se desi. To priznavanje sudije gledaju sa simpatijama, i često se dobije samo uslovna kazna. Medjutim, ti navalio, nisam pa nisam, a svi gledaju snimke i slušaju one budale što su uzele pare za glasanje. Niko od nas ne misli da si ti sad neko neiskusan i naivan pa da ti mi sad tu solimo pamet. Pa znamo mi da si ti i do sada vrlo uspešno i skoro neprimetno krao tolike izbore, imaš ti veliko iskustvo i nisi ti džabe naš vodja. Ali u ovoj situaciji provaljenosti, mi ti dobronamerno predlažemo da javno priznaš krivicu,tebi sudije neće smeti da izreknu ni uslovnu kaznu, najviše ćeš dobiti društveno koristan rad , i to je sve.
A za sledeći put da lepo uzmeš naše najiskusnije predstavnike u izuborni štab, da pomognu svojim znanjem , i da se izbegnu ovakve brljotine.
Ko radi taj i greši, nemoj nam zameriti, svi te maksimalno podržavamo i gotivimo , ti si svima nama idol, i ne zameri na ovim kolegijalnim savetima.
Vidimo se na sledećim izborima!

Maksimalno poštovanje.
Srpski lopovi.